Anketa
Kolik holí používáte reálně při hře?
 

vtipy a zábava

Video - Na golfu musíš být vždy ve střehu !

 

Nezkušený golfista

Nezkušený golfista, má ve svém domovském klubu vždycky problémy na čtvrté jamce s ostrovním greenem. Vždy tam ztratí alespoň tři míče.

Jednoho dne si tedy řekne, že to už tak dál nejde. Na pověstné čtyřce si připraví starší ohraný míček a nahradí nový Titleist.

Když založí hůl za míč, ozve se tajemný hlas shůry:„Vezmi si nový míč...."

Uposlechne tedy tajemný příkaz a natýčkuje nový míček. Založí za míč, a když se chce napřáhnout, ozve se stejný hlas z nebes: „Udělej cvičný švih..."

Uposlechne i podruhé, poodstoupí deset centimetrů a švihne holí.

Znovu založí za míč, když se hlas ozve znovu: „Máš recht, vezmi si raději ten starý..."

 

Nejhorší kedy

Jeden golfista hrál s vypůjčeným kedíkem. Celých osmnáct jamek se jeho kedy po každé ráně pochechtával a hihňal. Nakonec hráč už ten otevřený nedostatek taktu nevydržel, hodil po kedym patr a konstatoval: „Vy musíte být ten nejhorší kedy na světě."

Kedy se jen usmál: „To by tedy, pane, byla opravdu výjimečná shoda okolností..."

 

 

Známé dřevo

Známé „dřevo" zahraje svůj drajv přímo do lesa. Druhá rána z lesa přeletí celou fervej a zapadne do křovisek na druhé straně.

Po několika dalších podobných úderech se dostane do bankru, u kterého stojí místní profík. Ptá se ho: „Co myslíte, jakou hůl teď?"

„To opravdu netuším," omluvně se tváří profík... „a co za hru to vlastně hrajete?"

 

 

Zelený míček

Dva přátelé se na odpališti první jamky chystají k odpalu. Jeden z nich vyndá z bagu zelený míč a staví ho na týčko. Kamarád se s údivem ptá: "Ty budeš hrát s tímhle? Nebojíš se, že ho ztratíš?

"Tenhle míč ztratit nejde," kontruje přítel, "když ho zahraješ do lesa, tak pípá, když je ve vodě, tak produkuje bublinky a na ferveji nebo v rafu jemně kouří, abys ho snadno našel."
Jeho spoluhráč tomu moc nevěří. Ale když se přesvědčí, že skutečně všechny popsané vlastnosti fungují, tak pokyvuje uznale hlavou: „To snad není ani možné. To je paráda! Kde jsi ten balón vlastně vzal?"

Na to jeho spoluhráč odvětí: "Našel jsem ho..."

 

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 následující > Konec >>

Strana 2 z 7