Anketa
Kolik holí používáte reálně při hře?
 
Sport iDNES.cz - Nejlepší sport
Nejlepší sport na českém internetu. Původní zpravodajství, on-line reportáže, rozhovory, analýzy, diskuse, ostatní sporty.

iDNES.cz
  • ONLINE: Kometa opět padla, Sparta slaví. Třinec ztrácí s Budějovicemi
    Základní část hokejové extraligy míří do poslední čtvrtiny. Nedělní program přináší kompletní 40. kolo. Kometa prohrála i dramatické utkání v Karlových Varech (4:5), hattrickem ji skolil útočník Ondřej Beránek. Další duel tabulkových sousedů obstarávají Plzeň s Olomoucí. Vedoucí Pardubice na vlastním ledě porazily poslední Kladno 4:2, rozjetá Sparta si doma poradila s Boleslaví 4:1. Všechna utkání můžete sledovat v podrobných online reportážích.

  • Hložek pomohl k výhře Leverkusenu, Dortmund zvládl přestřelku s Augsburgem
    V rámci 16. kola německé bundesligy přestříleli fotbalisté Dortmundu 4:3 Augsburg. Po úspěšné léčbě rakoviny varlat nastoupil za Borussii i útočník Sébastien Haller. Leverkusen zvítězil na hřišti Mönchengladbachu 3:2. Na úvodních dvou brankách hostů se podílel Adam Hložek.

  • Arsenal gólem v závěru udolal United, Haaland hattrickem sestřelil Wolves
    Nedělní 21. kolo anglické fotbalové Premier League nabídlo atraktivní duely týmů ze špičky tabulky. Erling Haaland rozhodl hattrickem o vítězství Manchesteru City nad Wolverhamptonem 3:0. V této sezoně anglické fotbalové ligy dal už 25 gólů. Arsenal porazil gólem Nketiaha v poslední minutě Manchester United 3:2 a dál vedou anglickou ligu o pět bodů před City.

  • Od hokejistů Vancouveru byl odvolán trenér Boudreau, nahradil ho Tocchet
    Bruce Boudreau už není trenérem hokejistů Vancouveru, kteří směřují k další sezoně NHL bez play off. Osmašedesátiletého kouče u Canucks nahradil Rick Tocchet.

  • Lavina porážek nekončí. Most v Lize mistryň nestíhal ani v Lublani
    Lavina porážek dál dusí mostecké házenkářky, oslabené zraněními. V Lublani si v neděli připsaly už dvanáctou v Lize mistryň. Se slovinským Krimem ruply 31:42 a jediná prohra je dělí od negativního rekordu v nejprestižnější soutěži. Ve skupině A zůstaly české šampionky na nule.

Partneři
Banner
Banner
Fotogalerie
Doporučujeme
Banner
Banner